Square Enix presenteert digitale showcase-serie vanaf 18 maart

Square Enix kondigt een nieuw videoprogramma aan: Square Enix Presents, een serie shows waarin het bedrijf nieuwe games, updates en nieuws zal onthullen, direct aan de gaming-community. De eerste show duurt ongeveer 40 minuten en is op 18 maart om 18:00 uur te zien op de officiële YouTube– en Twitch-kanalen van Square Enix. De show omvat onder andere de wereldpremière van de volgende game in de hooggeprezen en bekroonde Life is Strange-serie, waarin een gloednieuwe hoofdrolspeler een spannende nieuwe kracht kan gebruiken.

Daarnaast biedt de show nieuwe trailers, gameplayvideo’s en aankondigingen voor deze titels:

  • Outriders, de intense RPG-shooter die speler verplaatst naar een origineel, duister en uitzichtloos sci-fi-universum, verkrijgbaar vanaf 1 april
  • Balan Wonderworld, verkrijgbaar vanaf 26 maart
  • De doorgaande viering van de 25e verjaardag van Tomb Raider
  • Marvel’s Avengers, de verhaalgedreven, third-person action-adventure game van Crystal Dynamics
  • De komende action shooter Just Cause Mobile
  • Nieuwe mobile game-aankondigingen van de prijswinnende Square Enix Montréal studio
  • Een blik op enkele eigenzinnige games van Square Enix’ zusterbedrijf Taito
Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password