Square Enix onthult Voice of Cards: The Forsaken Maiden, verkrijgbaar vanaf 17 februari

Square Enix onthult vandaag Voice of Cards: The Forsaken Maiden, het nieuwste deel in de unieke, op kaarten gebaseerde RPG-franchise Voice of Cards. Deze nieuwe game verschijnt op 17 februari digitaal voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam. Voice of Cards: The Forsaken Maiden is een opzichzelfstaande ervaring die geschikt is voor zowel nieuwe spelers als fans van Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, en wordt weer volledig via het medium kaarten verteld.
Deze tweede release in de Voice of Cards-serie stuurt spelers op avontuur in een sfeervolle game-wereld die via kaarten wordt gepresenteerd. Net als de voorganger is ook dit deel tot leven gebracht door het creatieve team achter de geliefde NieR- en Drakengard-series, inclusief creative director Yoko Taro (Drakengard-serie, NieR-serie), music director Keiichi Okabe (Drakengard 3, NieR-serie), en character designer Kimihiko Fujisaka (Drakengard-serie). Dit turn-based avontuur verplaatst spelers naar een afgelegen eilandengordel die al generaties door de Maidens beschermd wordt, maar nu dreigt ten onder te gaan. Om dit te voorkomen beleeft de speler een aangrijpend verhaal in een wereld vol melancholische schoonheid, vergezeld door Laty, een meisje dat faalde in haar opdracht een Maiden te worden.

Voor fans van Yoko Taro is een bundel te koop met referenties naar Yoko Taro’s andere werk. Deze bundel bevat naast Voice of Cards: The Forsaken Maiden diverse DLC-thema-items die in-game content ontgrendelen, waaronder:

  • Puppet’s Costume – Een extra kostuum voor Barren, Laty en Lac
  • YoRHa Emblem – Verandert het achterkant-design van kaarten naar het YoRHa-embleem
  • 2B Avatar – Een door 2B geïnspireerd design voor de speler-avatar om op de wereldkaart te gebruiken
  • The Copied City Board – Een gevechtsbord en gem-box in Copied City-thema
  • Machine Lifeform Table – Een machine-lifeform-design voor de speltafel
  • Resistance Jukebox  Laat je de achtergrondmuziek veranderen naar muziek die herinneringen oproept aan de androids die zich opofferden om de mensheid te redden
  • Pixel Art Set – Verander alle illustraties van personages en vijanden naar pixel art
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password