Square Enix onthult verbeterd openingsfilmpje “Attract Movie” voor NieR Replicant ver.1.22474487139…

SQUARE ENIX onthulde het openingsfilmpje “Attract Movie” voor NieR Replicant™ ver.1.22474487139…  met verbeterde filmpjes, voice-over en soundtrack. Het filmpje introduceert ook de onwaarschijnlijke cast van personages die samen met de held door een duistere, apocalyptische wereld trekt om zijn zus te genezen van een dodelijke ziekte – een quest die al hun zekerheden overhoop zal halen.

Bekijk hier de NieR Replicant ver.1.22474487139…: Attract Movie
NieR Replicant ver.1.22474487139… verschijnt op 23 april 2021 voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief  Xbox One X en pc (Steam).

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password