Square Enix onthult nieuwe games en details in Nintendo Direct

In de gisteren verschenen Nintendo Direct-video presenteerde SQUARE ENIX spannende onthullingen en nieuwe details over diverse komende titels, inclusief het nieuws dat CRISIS CORE -FINAL FANTASY VII- REUNION, een HD-remaster van de geliefde prequel van FINAL FANTASY VII, zal verschijnen op 13 december 2022. Daarnaast kondigde het bedrijf aan dat OCTOPATH TRAVELER II , een nieuw deel in de hooggeprezen RPG-serie OCTOPATH TRAVELER, en THEATRHYTHM FINAL BAR LINE, een nieuwe game in de populaire ritme-serie, beide verschijnen in februari 2023.

Fans van de bekroonde franchise LIFE IS STRANGE kunnen de game binnenkort beleven op een portable platform, want Life is Strange Arcadia Bay Collection, een compilatie met ‘Life is Strange Remastered’ en ‘Life is Strange: Before the Storm Remastered’, brengt de serie voor het eerst naar de Nintendo Switch. SQUARE ENIX maakte ook bekend dat een nieuwe RPG, VARIOUS DAYLIFE, vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch™ en binnenkort naar andere platformen komt. Daarnaast werd onthuld dat op 1 december 2022 met Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered, een nieuw deel in de geliefde SaGa-serie verschijnt. Ook is een gratis downloadbare demo van de komende titel HARVESTELLA nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.
CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION
Tijdens de uitgezonden Nintendo Direct-presentatie werd de releasedatum van Crisis Core –FINAL FANTASY VII– Reunion onthuld. Crisis Core –Final Fantasy VII– Reunion is een vernieuwde versie van de klassieker met fraaie HD-graphics, een opnieuw gearrangeerde soundtrack en een vernieuwd vechtsysteem. De game begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in FINAL FANTASY VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra SOLDIER-eenheid. In de loop van zijn avontuur ontdekt hij de duistere geheimen van Shinra’s experimenten en de monsters die ze maken. Crisis Core  –FINAL FANTASY VII– Reunion verschijnt op 13 december 2022 voor Nintendo Switch™, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Een hoogkwalitatieve action figure van Zack, die eerder alleen beschikbaar was als onderdeel van de Japanse Collector’s Edition van de game, komt exclusief beschikbaar in de Square Enix Store.
CRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION
Platform:  Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X
Ontwikkelaar: SQUARE ENIX
Release: 13 december 2022

OCTOPATH TRAVELER II
OCTOPATH TRAVELER II, het vervolg in de hooggeprezen RPG-serie van OCTOPATH TRAVELER, verschijnt op 24 februari 2023 voor Nintendo Switch, PS5, PS4 en pc via STEAM. De game is nu beschikbaar voor pre-orders, zowel wat de fysieke als digitale versie betreft.

Het eerste deel van de OCTOPATH TRAVELER-serie verscheen in 2018 en werd wereldwijd meer dan drie miljoen keer verkocht*. OCTOPATH TRAVELER II is een gloednieuw deel in deze serie en tilt de kenmerkende HD-2D-graphics van de serie, een fusie van retro-pixel-art en 3D-graphics, naar een nog hoger niveau. OCTOPATH TRAVELER II verplaatst spelers naar de spannende nieuwe wereld Solitia waar ze op avontuur kunnen gaan met acht gloednieuwe reizigers.
OCTOPATH TRAVELER II
Platform: Nintendo Switch, PS5, PS4, pc via STEAM
Ontwikkelaar: ACQUIRE & SQUARE ENIX
Release: 24 februari 2023

HEATRHYTHM FINAL BAR LINE
De populaire ritme-actie-serie THEATRHYTHM FINAL BAR LINE keert terug op 16 februari 2023, zowel fysiek als digitaal voor Nintendo Switch en PS4. Pre-orders voor de digitale versie zijn nu beschikbaar op Nintendo Switch en later op PS4.

De basisgame bevat 385 muziektracks uit FINAL FANTASY. De Digital Deluxe en Premium Digital Deluxe Editions bevatten daarnaast muziek uit diverse andere series van SQUARE ENIX, waaronder NieR, SaGa, LIVE A LIVE, OCTOPATH TRAVELER en meer. Met drie spelstanden en meer dan 100 FINAL FANTASY-personages, kunnen spelers hun eigen vechtfeestje met hun eigen droommuziek vormen. Wanneer spelers komende winter aan deze kleurrijke en muzikale reis beginnen, hebben ze dus heel wat om naar uit te kijken. Na de lancering wordt de game nog eens uitgebreid met aanvullende downloadbare content.
THEATRHYTHM FINAL BAR LINE
Platform: Nintendo Switch, PS4
Ontwikkelaar: Indieszero
Release: 16 februari 2023

Life is Strange Arcadia Bay Collection
Life is Strange™ Arcadia Bay Collection verschijnt op 27 september 2022 voor de Nintendo Switch. Dit wordt de eerste keer dat de geliefde verhalende ervaring beschikbaar komt voor dit portable platform. De fysieke versie is nu beschikbaar voor pre-orders.

Beleef twee bekroonde Life is Strange-games voor de allereerste keer op de Nintendo Switch!

Maak kennis met een onvergetelijke cast aan personages in twee aangrijpende verhalen – met geremasterde beelden en verbeterde animaties die zijn geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch.

Spoel de tijd terug met de bovennatuurlijke kracht van Max, of gebruik Chloe’s bijdehandse houding om de schokkende gebeurtenissen in Arcadia Bay een nieuwe wending te geven.

The Life is Strange Arcadia Bay Collection bevat twee delen: ‘Life is Strange Remastered’ en ‘Life is Strange: Before the Storm Remastered’.

Deze gloednieuwe verzameling biedt:

  • Twee complete games
  • Geremasterde beelden, zowel personages als omgevingen zijn verbeterd en geoptimaliseerd voor Switch
  • Verbeterde animaties van personages inclusief volledige facial mocap performance (Life is Strange Remastered)
  • Verhalen met verschillende eindes, waarin keuzes ook echt consequenties hebben
  • Gebruik de bovennatuurlijk rewind-kracht van Max of de bijdehandse houding van Chloe om je eigen wending aan de verhalen te geven
  • Elke track van de eigenzinnige gelicenseerde soundtrack & originele muziek

Life is Strange Arcadia Bay Collection
Platform: Nintendo Switch
Ontwikkelaar: Deck Nine Games
Release: 27 september 2022

VARIOUS DAYLIFE
SQUARE ENIX maakte bekend dat het ontwikkelteam achter de bekroonde games OCTOPATH TRAVELER, BRAVELY DEFAULT en TRIANGLE STRATEGY, hun nieuwe game VARIOUS DAYLIFE uitbrengt voor de Nintendo Switch™. De game is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en pc, en verschijnt op 16 september om 08:00 uur voor PlayStation 4. Spelers die VARIOUS DAYLIFE vóór 17 oktober 2022 aanschaffen voor Nintendo Switch of Steam ontvangen een digitaal artbook als pre-order bonus. VARIOUS DAYLIFE  komt op pc ook beschikbaar als onderdeel van een bundel met TRIANGLE STRATEGY Digital Deluxe Edition via de STEAM Store. Spelers die deze bundel aanschaffen op pc (STEAM) krijgen 29% korting en ontvangen TRIANGLE STRATEGY Digital Deluxe Edition wanneer deze game op 13 oktober 2022 verschijnt.
VARIOUS DAYLIFE
Platform: Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.
Ontwikkelaar: SQUARE ENIX
Release: Nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en pc (STEAM), vanaf 08:00 uur op 16 september voor PlayStation 4.

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered
Tijdens de stream werd onthuld dat Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered op 1 december 2022 verschijnt voor Nintendo Switch, PlayStation5, PlayStation 4, pc (STEAM), iOS en Android. Het vierde deel in de geliefde SaGa-serie, “Romancing SaGa”, verscheen oorspronkelijk in 1992 in Japan, en als remake in 2005 in Noord-Amerika en Japan. Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered verschijnt in Noord-Amerika, Japan en Europa en laat spelers genieten van nieuwe HD-graphics, features en updates om de ervaring beter dan ooit te maken.

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered
Platform: Nintendo Switch, PlayStation5, PlayStation4, pc (STEAM), iOS en Android
Ontwikkelaar: SQUARE ENIX
Release: 1 december 2022

HARVESTELLA
De gratis downloadbare demo van HARVESTELLA, een gloednieuwe life-simulation RPG, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch. HARVESTELLA verplaatst spelers naar een prachtige wereld die met de seizoenen mee verandert. In die wereld kunnen spelers genieten van diverse gameplay, van het verbouwen van gewassen en praten met dorpsbewoners tot het verkennen van uitdagende kerkers. In de demo kunnen spelers hun avontuur beginnen in een levendige, kleurrijke wereld die wordt besmet door het seizoen des doods dat “Quietus” wordt genoemd. Spelers kunnen de opgeslagen gegevens van de demo meenemen naar de volledige game wanneer deze op 4 november 2022 verschijnt.

HARVESTELLA is beschikbaar voor digitale pre-orders op Nintendo Switch en pc via STEAM. Een fysieke Nintendo Switch-versie komt via sommige retailers beschikbaar.

HARVESTELLA
Platform: Nintendo Switch, pc via STEAM
Ontwikkelaar: SQUARE ENIX
Release: 4 november 2022

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com