Square Enix onthult nieuwe gameplay-trailer van Forspoken-DLC

Vandaag heeft Square Enix een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht van de DLC Forspoken: In Tanta We Trust. De nieuwe, verhalende content verschijnt op 26 mei 2023 voor PlayStation 5 en pc via STEAM, Epic Games Store en de Microsoft Store.
Forspoken: In Tanta We Trust DLC verschijnt op 26 mei 2023. Spelers die de Digital Deluxe edition van Forspoken aanschaften, krijgen vroegtijdige toegang tot de verhaal-DLC op 23 mei 2023. Spelers die de main game bezitten kunnen de Forspoken: In Tanta We Trust DLC apart aanschaffen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com