Square Enix heeft meer informatie vrijgegeven over Final Fantasy XIV’s Stormblood-uitbreiding

Square Enix heeft bekend gemaakt dat de uitbreiding een raid gaat krijgen die ons naar Ivalice brengt, de wereld waarin Final Fantasy XII en Final Fantasy: Tactics zich afspelen. En om deze raid goed aan te laten sluiten op deze games, is de hulp ingeroepen van Yasumi Matsuno, die de rol van director vervulde tijdens de ontwikkeling van zowel XII als Tactics.

Matsuno is overigens niet de enige Final Fantasy-veteraan die betrokken is bij de ontwikkeling van Stormblood. Nobuo Uematsu, een componist die betrokken was bij meerdere delen in de serie, zal de Stormblood theme samen gaan stellen.

Naast dit alles zal Stormblood zwemmen en duiken toevoegen, een gevecht tegen Final Fantasy-schurk Omega bevatten en ons voorzien van een nieuwe klasse: de Red Mage.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password