Square Enix Ltd. deelt vandaag nieuwe informatie van The Centennial Case: A Shijima Story

The Centennial Case: A Shijima Story is geregisseerd door Koichiro Ito (Metal Gear Solid V) en geproduceerd door Junichi Ehera (NieR:Automata), met filmwerk van Yasuhito Tachibana (van de Netflix-serie The Naked Director). Het verhaal draait om de noodlottige Shijima-familie, die gedurende de afgelopen eeuw te maken kreeg met een reeks onverklaarbare sterfgevallen in hun familie. Als de mystery-romanschrijver Haruka Kagami moeten spelers hun logisch denkvermogen gebruiken om de waarheid te ontdekken achter vier moordzaken die de afgelopen honderd jaar in het Shijima-huishouden plaatsvonden. Bijt je vast in dit toegankelijke mystery-verhaal, ontdek de waarheid en onthul de dader!

The Centennial Case: A Shijima Story verschijnt op 12 mei 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc (Steam).
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password