Square Enix kondigt line-up en evenementen aan voor E3 2018

Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles, vermaakt Square Enix Ltd., fans met een indrukwekkende line-up aan onvergetelijke games en evenementen binnen booth #1601 in de South Hall van het Los Angeles Convention Center. Daar zijn de volgende games aanwezig: THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT, keer terug naar je kindertijd met een ontroerende en hartverwarmende verhalende ervaringsdemo die links en hints bevat naar LIFE IS STRANGE 2, DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age, een gloednieuw, legendarisch avontuur in de tijdloze DRAGON QUEST-serie, FINAL FANTASY XIV Online, de hooggeprezen MMO met wereldwijd meer dan tien miljoen geregistreerde gebruikers, JUST CAUSE 4, het nieuwe deel in de populaire actie-sandbox-serie, KINGDOM HEARTS III, de langverwachte titel uit de geliefde serie van Disney en SQUARE ENIX, en SHADOW OF THE TOMB RAIDER, het nieuwste deel in de geliefde en bekroonde Tomb Raider-serie.

“Tijdens de E3 van dit jaar presenteren we met veel plezier een ​​gevarieerde en krachtige line-up aan games voor 2018 en de nabije toekomst,” zegt Yosuke Matsuda, vertegenwoordigend directeur van Square Enix Holdings Co., Ltd. “Ons volgende hoofdstuk staat op het punt te beginnen, met zowel gerenommeerde franchises als unieke nieuwe ervaringen.”

Ook dit jaar wordt “Square Enix Presents” weer live uitgezonden vanaf de SQUARE ENIX-stand. Tijdens deze uitzending krijgen fans van over de hele wereld een diepgaande indruk van de titels die tijdens de show werden getoond, inclusief de mogelijkheid om met de ontwikkelaars ervan te communiceren.

Daarnaast organiseert SQUARE ENIX een series panels in het E3 Coliseum. Deze bieden fans inzicht in de nieuwste game-ontwikkelingen en komende updates. De panels van het E3 Coliseum zijn te bekijken via https://www.e3expo.com/coliseum. Hieronder het programma.

SHADOW OF THE TOMB RAIDER
Woensdag 13 juni om 00:30 (CEST)
Maak kennis met het creatieve team en de cast achter Shadow of the Tomb Raider, terwijl ze verrassende details zullen delen over het nieuwste avontuur van Lara Croft®. Jill Murray (lead writer), Darryl Purdy (performance director), en speciale gasten Camilla Luddington (performance artist voor Lara Croft) en Earl Baylon (performance artist voor Jonah Maiava) maken deel uit van het panel dat wordt geleid door Meagan Marie (senior community en social media manager).

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT
Woensdag 13 juni om 01:45 (CEST)
Volg een diepgaande discussie met de ontwikkelaars van THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT en zie meer van deze gloednieuwe, verhalende ervaring van DONTNOD Entertainment en Square Enix, de makers van het originele LIFE IS STRANGE.

JUST CAUSE 4
Donderdag 14 juni om 01:00 uur (CEST)
Just Cause 4 tilt de geweldige vernietigbaarheid en unieke physics van de serie naar een heel nieuw niveau met de introductie van tornado’s en andere extreme weersomstandigheden. Maak kennis met de ontwikkelaars terwijl ze terugblikken op de serie en nieuwe details onthullen over de meest ambitieuze Just Cause-ervaring tot op heden.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password