Square Enix kondigt de terugkeer aan van twee klassieke JRPG-avonturen uit de SaGa- en Mana-franchises

SaGa Frontier Remastered verschijnt 15 april 2021; Legend of Mana verschijnt 24 juni 2021
SQUARE ENIX maakt bekend dat twee geliefde JRPG-klassiekers die oorspronkelijk voor de PlayStation verschenen dit jaar terugkeren in de vorm van Legend of Mana en SaGa Frontier Remastered. Het betreft geremasterde versies van deze old-school favorieten die beide op alle fronten zijn verbeterd, inclusief geoptimaliseerde beelden en gameplay waar zowel oude fans als nieuwe spelers van zullen genieten.
Voor het eerst kunnen Europese spelers aan de slag met het vierde deel in de Mana-franchise, Legend of Mana, dat op 24 juni verschijnt. In dit avontuur gaat de held op zoek naar de mystieke Mana Tree die hij zag in een droom, om vervolgens een lege wereldkaart te treffen. Tijdens het avontuur kunnen spelers speciale artefacten verzamelen die ze op de kaart kunnen plaatsen om steden en kerkers tot leven te wekken via het Land Creation-systeem. Afhankelijk van de keuzes die ze maken, kunnen spelers op verschillende manieren in het verhaal vorderen, voor een meer persoonlijke en unieke gameplay-ervaring.

Legend of Mana verschijnt met geremasterde beelden, een opnieuw gearrangeerde soundtrack en de minigame ‘Ring Ring Land’ die voor het eerst in een Westerse release is te spelen. Tijdens hun reizen kunnen spelers een kleurrijke cast van personages ontmoeten, angstaanjagende monsters bestrijden in realtime-gevechten, de uitgestrekte wereld van Fa’Diel verkennen en het tijdloze Legend of Mana-verhaal beleven.

Bekijk hier de Legend of Mana-trailer:Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password