Square Enix kondigt aanwezigheid op Japan Expo 2019 aan

Square Enix maakt bekend aanwezig te zijn op JAPAN EXPO, dat wordt gehouden in het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte van donderdag 4 juli tot zondag 7 juli, met een stand van ruim 300 vierkante meter en meer dan 70 gamingstations.

FINAL FANTASY XIV Online krijgt een ereplaats!

Deze 20e editie van Japan Expo kan rekenen op de uitzonderlijke aanwezigheid van Naoki Yoshida, producer en director van FINAL FANTASY® XIV Online. Meneer Yoshida is aanwezig bij unieke activiteiten, zoals de officiële FINAL FANTASY XIV-cosplaywedstrijd, waarbij hij een gewaardeerd lid van het jurypanel zal zijn.

Naoki Yoshida
SQUARE ENIX heeft vele activiteiten gepland binnen zijn eigen stand (B642) in Hall 6.

Fans van FINAL FANTASY XIV Online, de hooggeprezen MMO met meer dan zestien miljoen geregistreerde gebruikers wereldwijd, kunnen op de beurs kennismaken met de langverwachte derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV: SHADOWBRINGERS™. Tijdens epische Battle Challenges kunnen spelers de strijd aangaan met twee eindbazen. Winnaars gaan naar huis met het beroemde “I BEAT” T-shirt, bedrukt met afbeeldingen van de twee eindbazen, die later worden aangekondigd.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password