Square Enix komt met officiële onthulling Shadow of the Tomb Raider – Trailer

Square Enix, Eidos-Montréal en Crystal Dynamics onthulden vandaag de volledige trailer voor Shadow of the Tomb Raider, het nieuwste deel in de veelgeprezen en bekroonde Tomb Raider-serie. De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, en verschijnt op 14 september 2018 voor de Xbox One, PlayStation 4en pc/Steam.

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.

Camilla Luddington, de ster van de veelgeprezen 2013 Tomb Raider-reboot en het bekroonde Rise of the Tomb Raider, schittert opnieuw als Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider.

“Dankzij hun ongelooflijke expertise, kennis van de franchise en verregaande creativiteit, levert Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, een overweldigende ervaring met Shadow of the Tomb Raider,” aldus Yosuke Matsuda, directeur en vertegenwoordigende regisseur van Square Enix Holdings Co., Ltd. “Shadow of the Tomb Raider voert de serie naar nieuwe hoogten, en Lara Croft naar nieuwe diepten.”

“In Shadow of the Tomb Raider wordt Lara Croft op nieuwe en onverwachte manieren uitgedaagd”, zegt David Anfossi, studiohoofd bij Eidos-Montréal. “Spelers moeten zich een gevarieerde reeks vaardigheden, gevechtstechnieken en apparaten eigen maken, en die zullen ze hard nodig hebben als ze hopen de dodelijke jungleomgevingen en grafkelders te overleven.”

Gisteravond verwelkomde Square Enix fans, community-leiders, pers en invloedrijke personen op evenementen in Montreal, Londen en Los Angeles, waar ze een voorproefje kregen op het bepalende avontuur waarin Lara Croft de Tomb Raider wordt. Vanaf vandaag is een schat aan informatie, screenshots en meer beschikbaar op TombRaider.com.

Fans in de omgeving van New York City kunnen op vrijdag 27 april op het Tribeca Film Festival 2018 genieten van een speciale preview van Shadow of the Tomb Raider. Dit gratis evenement begint om 16.00 uur plaatselijke tijd (10.00 uur bij ons) en vindt plaats in het BMCC Theater van het Tribeca Performing Arts Center. Bezoekers kunnen kennismaken met het creatieve team dat over de evolutie van Lara Croft vertelt en inzicht geeft in de technieken, tools en inspiratie achter de serie. Bezoekers van het panel kunnen uitkijken naar een exclusieve, uitgebreide gameplay-demo van Shadow of the Tomb Raider.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor de Standard, Digital Deluxe, Croft en Ultimate Editions.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password