Square Enix en Luminous Productions onthullen Forspoken

Tijdens de digitale Square Enix Presents-showcase onthulde Square Enix Forspoken, de eerste titel van zijn onlangs opgerichte studio, Luminous Productions. De game Forspoken, die vorig jaar werd aangekondigd onder de werknaam Project Athia, plaatst spelers in de schoenen van Frey Holland, een gewone, jonge vrouw die haar magische vermogens moet gebruiken om te overleven in het fantastische en gevaarlijke land genaamd Athia.

Tijdens de show maakte het team bekend dat het hoofdpersonage van de game, Frey, wordt gespeeld door Ella Balinska, die vooral bekend is van haar hoofdrol in de film Charlie’s Angels uit 2019.

Bekijk hieronder de “Forspoken – Official Title Announcement”-trailer.
In Forspoken moet hoofdpersonage Frey een onbekende wereld verkennen en zware beproevingen ondergaan om het mysterie achter Athia te ontrafelen. Square Enix toonde ook teaser-beelden van de gameplay en de magische en gevaarlijke reis die spelers in Forspoken kunnen verwachten.

Forspoken is in ontwikkeling voor de PlayStation 5-console en zal de volledige kracht van deze console benutten als toonbeeld van Luminous Productions’ filosofie om een game-ervaring als nooit eerder te leveren door de nieuwste technologie met creativiteit te combineren. De game wordt gelijktijdig ontwikkeld voor de PS5 en pc en zal in 2022 verschijnen.

Jeffrey
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password