Square Enix en Disney maken bekend dat Kingdom Hearts IV in ontwikkeling i

Als onderdeel van het 20-jarige jubileum van de Kingdom Hearts-franchise, hebben Square Enix en Disney onthuld dat ze zijn begonnen aan de ontwikkeling van Kingdom Hearts IV, het nieuwste deel in de geliefde RPG-serie. Daarnaast werd een gloednieuwe mobile game aangekondigd: Kingdom Hearts Missing-Link.
In de aankondigingstrailer maakt Sora een triomfantelijke terugkeer met een nieuwe look en een epische nieuwe verhaallijn genaamd “Lost Master Arc”. De trailer toont hoe Sora het opneemt tegen een gigantische vijand in Quadratum, een enorme stad in een prachtige, realistische wereld, zoals die nooit eerder is vertoond in de Kingdom Hearts-serie. Daarnaast toont de trailer beelden van Sora’s beroemde metgezellen Donald en Goofy, naast de eerste verschijning van Strelitzia, een mysterieus nieuw personage dat Sora in deze vreemde nieuwe setting ontmoet.

Fans kunnen ook uitkijken naar Kingdom Hearts Missing-Link, een gloednieuwe game voor iOS- en Android-apparaten. Dit nieuwe avontuur laat spelers in zowel het rijk van Scala ad Caelum als in de echte wereld tegen de Heartless strijden en een nieuw, origineel verhaal ontdekken. Een gesloten betatest is gepland voor 2022.

“We vinden het geweldig om de 20e verjaardag van de serie te vieren met de aankondiging van twee nieuwe Kingdom Hearts-titels,” zei Ichiro Hazama, brand manager van de Kingdom Hearts-serie, “We willen de fans graag bedanken voor hun support door de jaren heen, en we kunnen niet wachten tot ze zullen ervaren wat de toekomst voor Sora in petto heeft.”

“Als originele, unieke Disney-videogameheld is Sora geliefd bij zowel ons team als fans van over de hele wereld. We zijn vereerd dat we al twintig jaar met Tetsuya Nomura en zijn team mogen samenwerken aan deze originele verhalen over ontdekkingen, moed en vriendschap”, aldus Nana Gadd, directeur van Walt Disney Games. “Deze glimp van Sora’s volgende avontuur is nog maar het begin – we kunnen niet wachten tot de tijd rijp is om meer te laten zien.”

Daarnaast maakte het Kingdom Hearts-team bekend dat het langverwachte slothoofdstuk van Kingdom Hearts Dark Road in augustus 2022 verschijnt als gratis update voor deKingdom Hearts Union χ Dark Road-app.

Square Enix en Disney hielden het Kingdom Hearts 20th Anniversary-evenement in Tokio, Japan, waar ze samen met fans de 20 jaar van de geliefde franchise vierden en het publiek een eerste blik boden op wat de toekomst zal bieden. Het evenement omvatte ook een livemuziekoptreden, een showcase van glas-in-loodkunstwerken en podiumpresentaties van Tetsuya Nomura, de director van de serie, Yoko Shimomura, de componist van de serie, en andere ontwikkelaars van het team. Fans kunnen foto’s van het evenement bekijken op de officiële sociale kanalen. Op een later moment wordt ook een video-opname van het evenement gedeeld.

Tenslotte is er diverse jubileum-merchandise beschikbaar om te pre-orderen via de officiële Square Enix Store.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com