Squad-Based Stealth keert deze maand terug met de aankomende release van Deadly Dozen: Reloaded (PC, Switch, Console)

Ziggurat Interactive kondigt vandaag een releasedatum aan op 29 april 2022 voor Deadly Dozen Reloaded, (Steam/GOG) een nieuwe versie van de squad-based stealth game die oorspronkelijk in 2001 is ontwikkeld en uitgebracht door NFusion Interactive. Het gloednieuwe Deadly Dozen. Reloaded komt deze zomer ook naar Switch, PS4 en Xbox: Reloaded is vanaf de grond opnieuw opgebouwd met moderne graphics en verbeterde squad-besturing.

Stel een team van vier samen uit 12 speelbare personages, elk met unieke stats, wapens en uitrusting, en neem ze mee achter de vijandelijke linies om gevaarlijke doelen te bereiken die cruciaal zijn voor de geallieerde oorlogsinspanningen. Spelers kunnen hun team afstemmen op hun favoriete speelstijl, of dat nu betekent dat ze volledig stealth-stijl willen gaan, zich willen richten op run-and-gun actie, of wat lawaai willen maken met luide maar verwoestende explosies. Volledige controle over het team is beschikbaar in de vorm van het teamwiel – vanaf hier kunnen spelers teambewegingen, vuurorders, stand- en formatiewijzigingen en meer roepen. Bovendien is de directe controle nooit beperkt tot slechts één van de vier squadleden, want spelers kunnen op elk moment van speelbaar personage wisselen.

De belangrijkste kenmerken van Deadly Dozen Reloaded zijn:

  • Opnieuw vormgegeven voor de moderne tijd: Graphics en audio zijn niet de enige dingen die updates krijgen. De AI van de vijanden is nu geavanceerder, waardoor gevechten nog boeiender worden, en de nieuwe voertuigfysica maakt het rijden naar doelen leuker en realistischer.
  • 10 gigantische missies: Grote, waarheidsgetrouw nagemaakte kaarten met doelen die in elke volgorde kunnen worden aangepakt. Elke missie duurt meer dan een uur op de normale moeilijkheidsgraad.
  • Aanpasbare wapenuitrustingen: Elf verschillende wapens – zes Amerikaanse en vijf Duitse – en zeven soorten uitrusting, waaronder eerstehulpkits, verrekijkers en een verscheidenheid aan explosieven, stellen spelers in staat om squadleden aan te passen aan hun speelstijl en missiedoelen.
  • Geen Permadeath meer: Spelers kunnen hartveroverende ontsnappingen meemaken met de helft van hun team, en gevallen teamgenoten zullen herstellen voor de volgende missie. Nooit meer save files herladen!De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password