Springend op zijn vliegende nimbus glijdt Dragon Ball Z: Kakarot naar de nieuwe generatie consoles!

Met verbeterde graphics en betere prestaties herbeleven spelers de spannende avonturen van de Saiyan Goku, ook bekend als Kakarot, op zijn zoektocht naar kracht, uitdagingen en zijn drive om de aarde te beschermen in deze epische actie-RPG. De upgrade naar nieuwe genen zal beschikbaar en gratis zijn voor alle bezitters van Dragon Ball Z: Kakarot die spelen op PlayStation 4 en Xbox One.

Naast dit spannende nieuws is ook een vierde DLC-onderdeel van de Season Pass 2 aangekondigd: na het volgen van de verhaallijn van Dragon Ball Z inclusief alle helden van de saga, kunnen spelers binnenkort het verhaal ontdekken van de vader van Goku, de Saiyan Bardock. Bardock: Alone Against Fate is de nieuwe DLC waarmee spelers zich kunnen voordoen als de dappere Saiyan die dapper alleen vocht om de thuisplaneet van de Saiyans te beschermen tegen de wreedheid van Lord Frieza.

Bereid je voor op nog meer verhalen in deze Season Pass 2, met de belofte om nog meer avonturen en iconische personages uit de geliefde serie toe te voegen.
Dragon Ball Z: Kakarot en de Season Pass 2 komen in 2023 uit op PlayStation 5 en XBOX Series X|S.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password