Spring in de wereld van Super Mario bij Smile Safari

Vandaag opent Instagram- en Tiktok-museum Smile Safari in samenwerking met Nintendo de deuren van de nieuwste themakamer: een kamer geheel in stijl van Super Mario. In het museum, waar zich verschillende kleurrijke decors bevinden waarmee bezoekers op de foto kunnen, staat vanaf nu een heus Super Mario-decor, inclusief de bekende groene buis uit de Super Mario-serie. Bezoekers kunnen vanaf vandaag zelf op de foto in deze groene buis bij het grootste Instagram- en TikTok-museum van Europa in Wijnegem, nabij Antwerpen.

Bezoek de Super Mario-kamer
De Super Mario-kamer is te bezoeken van 1 juli tot en met eind december bij Smile Safari in winkelcentrum Wijnegem. Daarnaast is het voor bezoekers van de Super Mario-kamer mogelijk om kans te maken op een Super Mario-prijs. Na een bezoek aan het museum is het mogelijk om in de Smile Saloon een kleurrijk hapje of drankje te bestellen. In deze ruimte is ook een Nintendo Switch aanwezig waarop bezoekers de game Mario Kart 8 Deluxe kunnen spelen, om de Super Mario-experience compleet te maken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password