Spraakgestuurde thriller Unknown Number lanceert op Steam – 21 september

Indie studio godolphin games heeft vandaag de releasedatum aangekondigd voor hun spraakgestuurde puzzelavontuur – Unknown Number: A First Person Talker.

Unknown Number komt naar Steam op 21 september 2022 en is een game die gegarandeerd mensen aan het praten krijgt… letterlijk. Nadat een mysterieus telefoontje je meesleept in een overval met hoge inzet, zul je wachtwoorden kraken, bewakers misleiden, je voordoen als oliefunctionarissen – en gewoon in het algemeen de hele wereld redden – allemaal met je stem.
“Unknown Number is ’s werelds allereerste ‘First Person Talker’ – en we kunnen niet wachten om het je te laten ervaren”, zegt Thomas Keane, Creative Director bij godolphin games. “In het spel zul je praten, schreeuwen, zingen en fluisteren – in een gewaagde poging om de aarde te redden van een klimaatcatastrofe.

Unknown Number wordt gespeeld via een reeks interactieve ‘telefoongesprekken’. Je gebruikt spraakopdrachten om rechtstreeks te praten met een rijke cast van complexe personages – en om een grote verscheidenheid aan puzzels op te lossen. Verwacht morele kloven en hoofdbrekens in deze zoektocht om twee eco-strijders te helpen $7 miljard te stelen uit zeven zwaar bewaakte kluizen. Wie weet, misschien kom je er wel levend uit.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password