sports WRC powered by Hyundai biedt de 8 finalisten een exclusieve ervaring

Bigben en Hyundai Motor Company maken met veel plezier bekend dat de finale van de eSports WRC Powered by Hyundai 2017 op 7 december 2017 plaatsvindt in de Hyundai Motorsport-basis in Alzenau (Duitsland).

Ter ere van de grote finale, worden de 8 gekwalificeerde spelers getrakteerd op een exclusieve ervaring, georganiseerd door Bigben en Hyundai Motorsport, waarvan de details (speelschema, lijst van gekwalificeerde spelers, stages voor de grote finale en te winnen prijzen) binnenkort worden bekendgemaakt.

Na 12 stages en aan de vooravond van de ultieme uitdaging, wordt het kampioenschap gedomineerd door TX3_Nexl, een 18 jaar oude, Franse coureur die in 2016 al de vierde plaats behaalde. Wie stoot aTTaX Johnson van de top en wint een Hyundai i20 Coupe met een waarde van € 20.000,-? Op 7 december wordt het beslist!

eSports WRC is beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en pc voor alle spelers die het spel bezitten.

Het toernooi is georganiseerd door Bigben Interactive, Kylotonn Games en WRC Promoter.

Ga voor meer informatie naar http://www.esportswrc.com

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password