Spooky Spirit Shooting Gallery nu beschikbaar

Aksys Games heeft vandaag aangekondigd dat Spooky Spirit Shooting Gallery nu beschikbaar is voor Nintendo Switch. Spooky Spirit Shooting Gallery is een arcadeshooter die doet denken aan Japanse Festival-games en bevat drie modi en een assortiment minigames voor een griezelige goede tijd.

Verdien muntjes door zorgvuldig te mikken en lekkernijen van de planken te schieten met kurk of zilveren kogels. Schiet non-stop om de geesten te verslaan die zich tussen de goodies verstoppen om het spookhuis te bereiken. In het speltype Carnaval kun je twee verschillende stadia beleven waarin je geesten neerschiet en munten wint. Schiet zoveel mogelijk goodies neer en versla de vermomde geesten. Door ze te verslaan verdien je Spirit Seals, en als je genoeg hebt verdiend om je Spirit Gauge te maximaliseren, kun je doorgaan naar het spookhuisstadium. Versla de aanvallen van de geesten terwijl je dieper het spookhuis ingaat. Kun je de eindbaas verslaan en speciale bonusbeloningen verdienen?

In het speltype Party kun je met maximaal twee vrienden kiezen uit 19 minigames. Werk samen of daag elkaar uit in de strijd tegen de geesten! Krijg toegang tot de Spirit Stairway Challenge als je alle minigames in Party Mode hebt vrijgespeeld! Op elke trap wachten minigames – hoe hoger je komt, hoe uitdagender de spellen worden! Geesten liggen op de loer om je beklimming te dwarsbomen en pas op voor de Bazen die op de loer liggen. Twee trappen dagen je vaardigheden uit terwijl je probeert alle geesten uit te schakelen op weg naar de overwinning!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com