Splatoon 2: Special demo vandaag beschikbaar als download in de Nintendo eShop

Als je nog niet behoort tot de ongeveer 8 miljoen spelers van over de hele wereld die al in de spetterende fun van Splatoon 2 voor de Nintendo Switch zijn gedoken, heeft Nintendo een mooie aanbieding voor je. Spelers kunnen de gratis Splatoon 2: speciale demo** downloaden in de Nintendo eShop om zich voor te bereiden op het online-evenement dat duurt van dinsdag 19 maart, 15:00 uur tot maandag 25 maart, 14:59 uur. Spelers kunnen de Splatoon 2: speciale demo nu downloaden op de Splatoon 2-website.
Tijdens de demoperiode kunnen spelers de 4-tegen-4 Grondoorlog, Profgevecht, Salmon Run en Toernooigevecht spelen met hun vrienden en andere online-spelers die de volledige game bezitten. Verover terrein door inkt met de kleur van jouw team te spuiten, rust je personage uit met verschillende wapens en uiterlijkheden, en spuit op je vijanden in dit kleurrijke spektakel! Spelers krijgen tijdens de demoperiode niet alleen de kans om naar hartelust te spetteren, ze krijgen na het downloaden van de demo ook een e-mail met een Nintendo eShop-code om een zevendaagse gratis proefperiode*** voor Nintendo Switch Online te activeren. Spelers kunnen deze code ook gebruiken als ze al eerder een gratis proefperiode activeerden.
Spelers die tijdens de demoperiode de volledige game willen aanschaffen in de Nintendo eShop krijgen 33 procent korting, terwijl kopers van Splatoon 2 + Octo Expansion een korting van 25 krijgen. Spelers kunnen de vorderingen die ze in de demo maakten overzetten naar de volledige game.
Spelers die hun nieuwe spettervaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, kunnen meedoen aan de vierde Splatoon 2 Community Cup, die plaatsvindt op zondag 24 maart. Op de Splatoon 2 tournaments-website kunnen spelers eenvoudig hun eigen teams samenstellen, nieuwe leden werven en deelnemen aan reguliere online toernooien** – voor de lol of voor de glorie! Spelers zonder teamgenoten kunnen zich gewoon aanmelden en naar de “Vind een team”-sectie gaan om vergelijkbare solo-splatters te vinden.
Op 9 en 10 maart vonden in Parijs de finales plaats van het Splatoon 2 European Championship 2018-2019. Na maanden van spannende Splatoon 2-competities, kwamen de 12 beste teams uit heel Europa in het finaleweekend bijeen om te strijden om de kampioenstitel. Tijdens de spectaculaire finale van het thuisspelende Alliance Rogue tegen de heersende Europese kampioen BackSquids, wist het Franse team te zegevieren, een knappe revanche nadat ze vorig jaar tijdens de halve finale door het Duitse team waren verslagen.

De Splatoon 2: speciale demo is vanaf vandaag beschikbaar als download in de Nintendo eShop. Na het downloaden van de demo kunnen spelers aan het evenement deelnemen vanaf dinsdag 19 maart, 15:00 uur tot maandag 25 maart, 14:59 uur en ontvangen ze ook een e-mail met een Nintendo eShop-code om een gratis zevendaagse proefperiode voor Nintendo Switch Online te activeren. Spelers die de volledige game in de Nintendo eShop aanschaffen voor zondag 31 maart ontvangen een korting van 33 procent, terwijl kopers van Splatoon 2 + Octo Expansion een korting van 25 procent ontvangen.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password