SpiderHeck flipt in nieuwe Parkour en Map Editor Modes op PC, PS4|5 Today

Bereid je voor op non-stop spinachtige chaos met de nieuwste update van SpiderHeck! Neverjam en tinyBuild zijn terug met nooit eerder vertoonde content waaronder de gloednieuwe Parkour Mode, Map Editor (alleen Steam), wapens en accessoires, nu beschikbaar op Windows PC (via Steam en Epic Games Store), Steam Deck (officieel geverifieerd en nu volledig geoptimaliseerd!), en PlayStation 5|4. Xbox Series X|S, Xbox One, en Nintendo Switch zullen binnenkort uitkomen.
Maak kennis met het gloednieuwe speltype Parkour voor één speler! Spring, zwaai en slinger om je parkourvaardigheden uit te dagen in 18 exclusief voor de update gemaakte maps.

Ga helemaal los en ontwerp je eigen over-the-top parkour-uitdagingen die je kunt delen met de community in de Map Editor (alleen op Steam).

Probeer gloednieuwe wapens als de Gravity Saw en Gravity Grenade om spinachtigen te vernietigen, samen met fan-favorieten als Laser Cannons en Particle Blades.

Rust je spinnetje uit met leuke accessoires zoals de Fox, Winner en Diamond hoeden om in stijl rond te slingeren als je de parkour-uitdagingen domineert.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password