SpellForce III Reforced details nieuwe spelmodus

SpellForce III Reforced komt op 7 juni naar PlayStation en Xbox. Vergeleken met de originele versie die in september 2017 op pc verscheen, is de Reforced-editie niet alleen een complete revisie, maar voegt het ook nieuwe functies aan het spel toe, waarvan de Journey Mode er één is.

De Journey Mode stelt je in staat om je eigen held te creëren en biedt meer dan 20+ uur aan unieke content met veel replay waarde terwijl het een eerbetoon is aan de geliefde “vrije spelmodus” uit de originele SpellForce 1. Spelers kunnen het ook tegen elkaar opnemen in aangepaste Journey Skirmish-wedstrijden, waarin ze hun krachtige Journey-helden ten strijde kunnen trekken.

SpellForce III Reforced is al verkrijgbaar op pc en komt op 7 juni 2022 naar PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, en Xbox Series S/X.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password