Speel voor het eerst tennis op de next-generation consoles

NACON en Big Ant Studios presenteren de Complete Edition van Tennis World Tour 2 voor Xbox Series X|S en PlayStation 5.

De Complete Edition benut de kracht van de nieuwe consoles voor snellere laadtijden en de mogelijkheid om te spelen in 4K op 60fps, inclusief ray tracing en geavanceerde particle-effecten. En dat is nog niet alles, want de nieuwe editie wordt gelanceerd met maar liefst 48 speelbare personages – een recordaantal voor een tennisgame. De pc-versie ontvangt tegelijk ook een update om pc-spelers dezelfde verbeteringen te bieden.

Onder de vele nieuwe features, is er één waar spelers al lang om vragen: Signature Moves. Zoals elke tennisfan weet, heeft elke speler zijn of haar unieke stijl en kenmerkende acties. Deze unieke eigenschappen zitten nu ook in de game. Daarnaast is de Career-mode uitgebreid met de officiële toernooien en dubbeltoernooien op de kalender van het seizoen

De Complete Edition bevat ook de première van het nieuwe downloadbare Champions Pack, dat zes extra spelers toevoegt: Andy Murray, Maria Sharapova, Donna Vekic, Marin Cilic, Justine Henin en Diego Schwartzman. Daarnaast biedt deze DLC toegang tot de ATP CUP, vier nieuwe stadions in Londen en Melbourne, en nieuwe accessoires en outfits.

Tenslotte ontvangen bezitters van de Ace Edition een gratis upgrade naar de nieuwe versie, met daarin alle reeds verschenen content van Tennis World Tour 2. Dit is de ideale versie voor tennisfans met een Xbox Series X|S of PlayStation 5-console.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password