Speel Rainbow is Magic van 1 t/m 8 april

Vandaag start het tijdelijke Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-event Rainbow is Magic. Het event staat in het teken van een kritieke missie: het bevrijden van een teddybeer uit de handen van malicieuze kidnappers op een alternatieve versie van de klassieke map: Plane. Ter ere van 1 april worden 17 exclusieve items aan de game toegevoegd die alles te maken hebben met speelgoed, eenhoorns en tactische schattigheid. Rainbow is Magic bevat volledige outfits voor Operators Smoke, Montagne, Blackbeard en Tachanka.

Voor deze extreem gevaarlijke missie zijn 13 operators opnieuw uitgevonden in de stijl van speelgoedsoldaten en plushies. Spelers kiezen uit Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka.

Zet je schrap voor exclusieve, tijdelijke customization items in de Magic Collection Packs. Spelers die tijdens het event inloggen, ontvangen één Magic Collection Pack gratis en hebben de mogelijkheid om er meer te verdienen door Ubisoft Club Challenges te voltooien. Tevens zijn de Magic Collection Packs verkrijgbaar voor 300 R6 Credits per stuk.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password