Speel op je eigen tempo in je eigen Island Sanctuary en meer in Final Fantasy XIV Online Patch 6.2 “Buried Memory,’ nu verkrijgbaar

Square Enix nodigt spelers vandaag uit om nieuwe avonturen te beginnen in het hooggeprezen MMORPG Final Fantasy XIV Online met de komst van Patch 6.2: “Buried Memory.”

Deze nieuwe grote update verplaatst spelers naar hun eigen Island Sanctuary voor een nieuwe, casual solo-ervaring. Spelers kunnen op een paradijselijk eiland hun eigen boerderij bouwen en beheren door het verzamelen van materialen, bouwen van faciliteiten, verzorgen van dieren en meer, zonder dat daar eerdere ervaring met craften en gatheren voor nodig is.

Patch 6.2 levert ook een uitbreiding van het Duty Support-systeem, waardoor spelers de main scenario-dungeons en trials voor 4 spelers nu ook met een team NPC’s kunnen voltooien. Deze nieuwste update zorgt voor ondersteuning van de main scenario-dungeons van de 2.x series tot 3.0 (Snowcloak, The Keeper of the Lake, Sohm Al, The Aery en The Vault).
Patch 6.2 laat spelers diverse nieuwe in-game content verkennen. Hieronder een overzicht:

 • Nieuwe Main Scenario-quests – Het epische verhaal van de Warrior of Light wordt vervolgd in een nieuw hoofdstuk dat speelt in een wereld die door duisternis is overweldigd.
 • Nieuwe Side Story-quests – Tataru’s Grand Endeavor gaat verder.
 • Nieuwe dungeon – Nieuwe uitdagingen wachten in The Fell Court of Troia.
 • Nieuwe trial – Werk samen met zeven andere spelers in een nieuwe trial op de niveaus Normal en Extreme.
 • Nieuwe raid voor 8 spelers – Pandæmonium: Abyssos komt beschikbaar op de niveaus Normal en Savage om de meest ervaren spelers uit te dagen. De raid op Savage-niveau verschijnt een week na de lancering van patch 6.2.
 • Nieuwe Unreal-trial – Strijd tegen Sephirot in Containment Bay S1T7 (Unreal)
 • PvP-updates – PvP Series 2 en Crystal Conflict Season 3 beginnen zijn nu beschikbaar, bij de lancering van Patch 6.2. Daarnaast wordt Rival Wings Hidden Gorge hervat, samen met aanpassingen aan PvP-acties en het Crystalline Conflict klassement-systeem.
 • Verdere aanpassingen Main Scenario:
  • De Duty Support-functie wordt uitgebreid met main scenario-dungeons van de 2.x-serie tot 3.0 (Snowcloak, The Keeper of the Lake, Sohm Al, The Aery en The Vault).
  • De Steps of Faith-trial is omgevormd naar een Solo Quest Battle
  • De Thornmarch-trial is aangepast
 • Diverse updates – Extra content, waaronder updates voor adventurer-plates en -portraits, glamour dresser-uitbreiding van 400 naar 800 slots en meer.

Hieronder meer informatie over content van Patch 6.25, die later verschijnt:

 • Nieuwe Side Story-quests – Somehow Further Hildibrand Adventures worden vervolgd in patch 6.25.
 • Nieuwe Weapon Enhancement-quests – Spelers kunnen in de hele patch 6.x-serie Manderville-wapens krijgen en verbeteren via de Somehow Further Hildibrand Adventures-questline.
 • Nieuwe Tribal Quests: Omicron – Nieuwe dagelijkse quests voor Disciples of the Land.
 • Nieuwe “Variant Dungeons”-gevechtscontent – Spelers kunnen genieten van deze nieuwe dungeon-content met verschillende niveaus – beginnend met de Sil’dihn Subterrane – voor 1-4 spelers, waarbij de moeilijkheidsgraad van vijanden stijgt op basis van het aantal spelers. Spelers kunnen met Nanamo dungeons verkennen met vertakkende routes die veranderen op basis van de acties van spelers in de betreffende dungeon. Op elke route kunnen spelers ook Folio’s krijgen. Door deze in elkaar te zetten, kunnen spelers geheimen ontrafelen en het verhaal compleet maken.
 • Criterion Dungeons – Zwaar uitdagende content voor vier spelers in een omgeving die lijkt op de Variant Dungeons, maar dan met vaste routes. De Criterion Dungeons-content biedt twee moeilijkheidsniveaus, met beide hun eigen unieke set regels en eigenschappen.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password