Speel de Mortal Kombat 11 Closed Beta vanaf 28 maart

De Mortal Kombat 11 gesloten bèta begint volgende week donderdag, 28 maart in België en loopt tot maandag, 1 april.  Iedereen die Mortal Kombat 11 voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One of Xbox One X reserveert bij geselecteerde verkopers, krijgt toegang tot de bètaversie. Deze bèta bevat vijf verschillende personages, ieder met unieke vaardigheden en Fatalities, met favoriete vechters Baraka, Jade, Kabal, Scarlet en Scorpion.

Spelers die deelnemen aan de gesloten bèta krijgen een preview van het gloednieuwe Custom Character Variation System, dat bijna oneindige aanpassingsmogelijkheden biedt om vechters te personaliseren door middel van verschillende Skins, Gear, Special Abilities, Intro en Victory Cinemas, Taunts en Brutalities. Gameplay-modi die in de gesloten bèta worden aangeboden zijn online multiplayer matches, samen met Towers of Time, en een single-player modus waar spelers hun vaardigheden kunnen testen door verschillende uitdagingen aan te gaan. Hiermee worden meer manieren dan ooit tevoren aangeboden om de Mortal Kombat 11-ervaring voort te zetten.

Let op, een PlayStation Plus-abonnement of Xbox Live Gold-lidmaatschap is vereist om deel te nemen aan online multiplayer-wedstrijden tijdens de gesloten bèta. Deze abonnementen zijn niet nodig voor het Custom Character Variation System of de Towers of Time-content.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password