Speel de laatste bèta van Sea of Thieves van 9 tot 11 maart

Het is al bijna 20 maart. Daarom opent Rare de gedeelde wereld van ‘Sea of Thieves’ voor alle spelers met de laatste bèta van ‘Sea of Thieves’. Dit is waar de technische alfa-test, besloten bèta en schaaltest toe hebben geleid.

De laatste bèta van ‘Sea of Thieves’‘ start vandaag op vrijdag 9 maart en eindigt op zondag 11 maart om 11 uur (CET). Iedereen die geïnteresseerd is, wordt uitgenodigd voor het piratenavontuur van Rare dit weekend. Naast de Gold Hoarders-missies die beschikbaar waren in de besloten bèta, heeft Rare voor het eerst Merchant Alliance-reizen toegankelijk gemaakt voor een volledig nieuwe manier van spelen. Daarnaast maken piraten kans om bezette Skeleton Forts tegen te komen die nieuwe, intense spelmogelijkheden bieden.

Dit is de grootste test van Rare tot nu toe. Het team kan niet wachten om te zien hoeveel spelers zich in de actie zullen storten. Om de spelervaring van actieve spelers niet negatief te beïnvloeden, moeten spelers die willen meedoen aan actieve sessies rekening houden met tijdelijke vertragingen. Als er knelpunten ontstaan, deelt Rare het laatste nieuws en de status via de statuspagina op Seaofthieves.com. Ook zijn er regelmatige Twitter-updates via de officiële handle @SeaOfThieves.

Net als voor de besloten bèta geldt voor deze laatste bèta geen geheimhoudingsovereenkomst: spelers kunnen dus naar hartenlust streamen, video’s maken, clips delen, screenshots maken of wat ze ook maar kunnen bedenken.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password