Een speciale evolutie en nieuwe geëvolueerde Digimon in Digimon World: Next Order

De aankomende PS4 Digimon-game introduceert nieuwe gameplay mechanics. Bandai Namco bevestigt dat Digimon in Digimon World: Next Order  onder meer Power-up ExE-volution, nieuwe geëvolueerde Digimon en een nieuw verhaal in de digitale wereld zal bevatten.

De nieuwe soort evolutie, de ExE-volution (ExE), brengt heel wat voordelen tijdens gevechten met zich mee. Alle Digimon, inclusief de 12 extra Digimon uit Digimon in Digimon World: Next Order , zullen kunnen evolueren. 2 Digimon zullen ook kunnen samensmelten tot één krachtige Digimon. Deze speciale evolutie kan per dag (in-game tijd) maar één keer worden gebruikt en wanneer een Digimon (met een sterke band met diens eigenaar) bewusteloos is geraakt.

Vorm een team met de nieuwe geëvolueerde Digimon, zoals “EmperorGreymon” en “MagnaGarurumon”. Combineer ze met de ExE-volution om te vechten met de nieuwe Ultimate Digimon “Susanoomon”! Andere Digimon, waaronder “Dark Dramon”, “Bancholeomon” en “Chaosmon” zitten ook in Digimon in Digimon World: Next Order .

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password