Spannende uitdaging voor release Days Gone op 26 april

ony PlayStation zal op vrijdag 26 april een speciale game-experience installeren in ‘Docks Bruxsel’ om de lancering van het avonturenspel Days Gone te vieren. Tussen 12u30 en 19u kunnen gamers een Panic Booth in apocalyptische sfeer binnenstappen waar ze ondergedompeld worden in de leefwereld van de game. De meest onverwachte elementen uit de game worden tot leven gewekt, terwijl de deelnemer zijn cool moet zien te bewaren. Natuurlijk niet voor niets, want de meest koelbloedige deelnemers worden beloond. Gamers krijgen ook de kans om Days Gone als eerste te spelen.

Kan jij je zenuwen de baas blijven temidden van de actie uit de game? Test het vrijdag uit in Brussel. This World Comes for You!

In de PS4 exclusive Days Gone vecht je in een Amerika dat werd getroffen door een dodelijke ziekte. Je moet de verschrikkingen van een gebroken wereld zien te overleven in een gigantisch actie-avontuur met een open wereld. Het hoofdpersonage is een voormalige outlawbiker Deacon St. John, een premiejager die op zoek gaat naar een reden om te leven in een land waar de dood overal is. Ga op rooftocht door verlaten dorpen en maak spullen buit waarmee je kostbare voorwerpen en wapens kunt maken of zoek je heil bij andere overlevenden en probeer elke dag te overleven door middel van ruilhandel… of gewelddadigere oplossingen.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password