Space Junkies verkrijgbaar vanaf 26 maart

Space Junkies, een jetpack-gevoerde arcade-shooter exclusief ontwikkeld voor virtual reality-gaming, is verkrijgbaar vanaf 26 maart op PlayStation VR, Windows Mixed Reality-headsets, Oculus Rift + Touch en HTC Vive. Space Junkies is nu reeds te pre-orderen via Steam, de Oculus Store en vanaf 20 februari in de PlayStation Store.

Space Junkies is ontwikkeld door Ubisoft Montpellier en wordt aangedreven door Brigitte, een nieuwe gepatenteerde virtual reality-engine die ontworpen is om vloeiend te werken in virtuele ruimtes en zich aan te passen aan de pre-productie en productie van VR. De game biedt een multiplayer actie-ervaring in driedimensionale ruimte-arena’s en een volledige VR-belichaming om spelers onder te dompelen in intense microgravity-gevechten.

Bij de release biedt Space Junkies 1v1, 2v2 en free-for-all modi aan, evenals een verzameling aan verschillende wapen- en aanpassingsmogelijkheden op zes verschillende slagvelden. Elke arena heeft unieke tactische zones, dynamische verlichting en vernietigbare omgevingen. Geen gevecht zal hetzelfde aanvoelen. Bovendien zal het spel na de release nieuwe updates uitbrengen, inclusief nieuwe modi, maps, wapens en aanpassingitems.

Er worden verschillende testfases gehouden voor de lancering, inclusief een Open Beta voor alle platformen. Spelers kunnen zich registreren om deel te nemen aan gesloten testfases op https://betasignup.ubisoft.com/sjreg/LogIn.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password