South Park: Phone Destroyer komt naar mobiele platformen – Trailer

South Park: Phone Destroyer, een nieuwe free-to-play game voor mobiele platformen, is vandaag onthuld. De game wordt, in samenwerking met de bedenkers van South Park, Trey Parker en Matt Stone, ontworpen door de Ubisoft-studio RedLynx. In South Park: Phone Destroyer worden real-time gevechten gecombineerd met het verzamelen van ruilkaarten. De game is later in 2017 beschikbaar in zowel de App Store als via Google Play.

In South Park: Phone Destroyer kruipen spelers opnieuw in de huid van de naamloze New Kid en werken ze samen met personages uit South Park tijdens een nieuw spel met cowboys, piraten, cyborgs en zelfs almachtige goden. Spelers gaan met hun bende op pad in een nieuw singleplayeravontuur met een origineel verhaal. Boordevol pret, explosieve gevechten en oneerbiedige humor, en met de mogelijkheid een onverslaanbaar team te maken en te upgraden om meester te worden over de ware kracht van de kaarten die spelers verzamelen.

Het upgraden van kaarten en deze strategisch leren te gebruiken, is essentieel om te winnen in de real-time multiplayermodus. Gevechten tussen spelers vergen vaardigheid en kennis om te kunnen stijgen op de wereldwijde ranglijsten.

South Park: Phone Destroyer speelt zich af in het bekende South Park-universum en brengt de meest bizarre kaartverzamel- en real-time multiplayerervaring naar mobiele platformen. De game is met talloze grappen, favoriete personages en spannende gevechten een authentieke verlenging van de geliefde tv-serie. Ook de audio van de game is trouw aan het South Park-universum, aangezien Trey Parker en Matt Stone zelf de stemmen inspreken.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password