Soundfall komt vandaag uit!

Maak je klaar om Symphonia te verdedigen! In de Nintendo Direct van vandaag kondigden Noodlecake Studios en Drastic Games de verrassende lancering aan van Soundfall – de langverwachte, op ritme gebaseerde plunder shooter voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

In Soundfall speel je als Melody, een Guardian of Harmony – een muzikale goeroe die op mysterieuze wijze door de Composers naar Symphonia is getransporteerd om de strijd aan te gaan met de krachten van Discord. Symphonia – een wereld waar muziek tot leven komt – wordt bedreigd. Vecht je een weg door de corrupte Timbrelands, roei de Discordians uit en herstel de harmonie in de omgeving terwijl je krachtige vaardigheden, legendarische wapens en sympathieke bondgenoten gebruikt in de race om het evenwicht te herstellen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password