Soul Survivors, Dark Fantasy Time-Survival Roguelike, komt op 3 mei naar Steam

Soul Survivors, de dark fantasy time-survival roguelite van ontwikkelaar en uitgever Stingbot Games, maakt zich op voor de strijd op PC via Steam Early Access woensdag 3 mei 2023.
Baan je een weg door duizenden vijanden in een op vaardigheden gebaseerd tijdoverlevingsspel dat roguelikes combineert met uitdagende gevechten en meta-game progressie. Kies uit twee speelbare helden voor de Early Access-lancering, met in totaal zes geplande helden tijdens de ontwikkeling, en doorloop twee unieke duistere fantasie-omgevingen vol met talloze monsters en angstaanjagende eindbazen die op de loer liggen. Trek ten strijde als The Bogatyr, een heldhaftige ridder die met zijn zware pantser en korteafstandsaanvallen met krachtige kracht door bendes heen kan breken. Of reanimeer lijken als The Necromancer om een overweldigend leger te creëren, gevoed door de duistere kunsten.

Verdien ervaring door vijanden te verslaan om krachtige vaardigheden vrij te spelen die de vaardigheden van elk personage drastisch veranderen. Verbeter auto-aanvallen om verwoestende effecten toe te voegen, zoals de overhead Butcher’s Blade, en geef zuurverdiend goud uit om permanente talent-upgrades vrij te spelen, zoals de Necromancer’s Soul Reaver, die huisdieren de mogelijkheid geeft om zielen te verzamelen. Beheers een scala aan personageconstructies vanwege de verschillende speelstijlen van elke klasse en creëer de ultieme moordmachine.

Verken gevaarlijke locaties zoals het spookachtige Linden Forest, een verwoeste weide vol rusteloze geesten en bedorven flora, terwijl vijanden racen om helden neer te halen. Ontmoet zeldzame gebiedsgebonden vijanden met stage-changing beloningen en speur omgevingen af naar Sacrifice Altars waar dappere krijgers gezondheid kunnen ruilen voor vaardigheidsupgrades. Overleef lang genoeg in elk stadium om eindbazen als de kolossale Flesh Golem en Chancellor Autlaic, een enorm skelet dat diep onder een gevallen kasteel loert, uit te dagen. Elke stage is eindeloos, en als een speler erin slaagt alle eindbazen te verslaan, komt hij in de Cursed Mode, waarin de ultieme uitdaging van het overleven begint.

Soul Survivors combineert het moordende tempo van tijdoverlevingsspellen met de op vaardigheden gebaseerde systemen van hardcore actie-RPG’s en Souls-likes om een lonende en boeiende ervaring te creëren die is ontworpen rond zeer herspeelbare sessies.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password