Soul Survivors – Dark Fantasy Time-Survival Roguelike Hits Steam Early Access

Soul Survivors, de dark fantasy time-survival roguelite van ontwikkelaar en uitgever Stingbot Games, is nu beschikbaar op Steam Early Access voor PC en Deck Verified.

Neem het op tegen bendes monsterlijke vijanden in een skill-based showdown die dynamische klassen, meta-game progressie en uitdagende maar eerlijke gevechten combineert. Baan je een weg door vleesconstructies, asgrauwe skeletten, met geld beladen weekdieren en meer in een fijn afgestemde ervaring die inspiratie put uit tijdoverlevingsspellen, Soulslikes en zeer herspeelbare roguelikes, met schrijnende eindbaasgevechten.

De Early Access-versie van Soul Survivors lanceert met twee speelbare personages, met in totaal zes geplande personages tijdens de ontwikkeling, die elk totaal verschillende gevechtservaringen bieden. Kruip in de huid van de stoere Bogatyr, een gepantserde ridder met toegang tot wereldschokkende hamers en een versterkende hoorn, of commandeer legioenen ondoden als de Necromancer, terwijl je de boog van de gepunte vlegel van de duistere tovenaar bepaalt.

Transformeer klassespecifieke geautomatiseerde aanvallen met power-ups en modifiers die het verloop van het gevecht veranderen, zoals de angstaanjagende Butcher’s Blade van de Bogatyr met verbrijzelende AOE-effecten. Geef goud uit om talenten te upgraden en hardnekkige upgrades vrij te spelen, zoals de Soul Reaver van de Necromancer, een vaardigheid die huisdieren de kracht geeft om zielen te verzamelen. Experimenteer met builds voor allerlei speelstijlen waarmee elke held een onstuitbare kracht op het slagveld kan worden.

Vecht om in leven te blijven in levels die worden bevolkt door ontelbare vijanden. Neem microbeslissingen tijdens de gevechten en bereid je voor op confrontaties met eindbazen die op gezette tijden verschijnen. Neem het op tegen de Flesh Golem in het verlaten Linden Forest en neem het op tegen het kolossale skelet van kanselier Autlaic diep onder een omgevallen kasteel. Maar pas op, als je deze beesten verslaat, win je niet zomaar; als je de eindbaas van een level verslaat, kom je in de Cursed Mode terecht, waardoor het bloedbad tot bijna onmogelijke hoogten stijgt.

Soul Survivors bouwt voort op het bekende raamwerk van populaire tijdoverlevingsspellen en voegt een robuust gevechtssysteem toe dat fans van actie-RPG kennen, om zo een lonende ervaring te creëren die aanzet tot beheersing en experimenteren. Dankzij regelmatige updates tijdens Early Access zullen overlevenden nieuwe personages, levels en uitdagingen moeten aangaan op weg naar de 1.0 release.

Soul Survivors is nu beschikbaar op Steam Early Access voor PC en Deck Verified voor 3,99€ met Engelstalige ondersteuning.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com