Sony lanceert speciale editie van PS4 om 500 miljoenste console te vieren

Sony Interactive Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat op 24 augustus 2018 de speciaal ontworpen PlayStation 4 Pro  ‘500 Million Limited Edition PlayStation4 Pro’ (HDD 2 TB) wordt gelanceerd. Het systeem zal beschikbaar zijn tegen een door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs van € 499 in Europa. Wereldwijd zijn er meer dan 525.3 miljoen eenheden van PlayStation-hardware verkocht. De Limited Edition PS4 Pro is een bedankje voor alle fans die het platform hebben ondersteund en ervan hebben genoten. Er zijn slechts 50.000 exemplaren van de Limited Edition PS4 Pro beschikbaar. Deze PlayStation 4  heeft voor het eerst een donkerblauw, doorzichtig ontwerp.

Sinds de lancering van de originele PlayStation (SCPH-1000) in Japan op 3 december 1994 zijn de PS-platforms dankzij nieuwe technologieën steeds geavanceerder geworden, waardoor ze kunnen gedijen in een snelle en concurrerende markt. Het platform werd opgevolgd door PlayStation 2, PSP , PlayStation 3, PlayStation Vita en PS4. Deze systemen hebben gebruikers van over de hele wereld laten genieten van innovatief entertainment. Van de PS4 zijn tot 22 juli 2018 81.2 miljoen eenheden verkocht en het einde is nog lang niet in zicht.

“Ik wil onze fans en zakelijke partners, die allemaal hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis van PlayStation, hartelijk bedanken voor hun voortdurende steun. Zonder onze gepassioneerde community hadden we die gigantische mijlpaal van 500 miljoen eenheden nooit kunnen bereiken.” aldus John Kodera, SIE President en CEO. “De 500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro is ontworpen als blijk van waardering voor onze trouwe fans. PlayStation is en blijft hét systeem om te gamen. Bovendien blijven we onze geweldige gamecollectie en onze verschillende netwerkdiensten uitbreiden.”

De meegeleverde ‘500 Million Limited Edition draadloze controller (DUALSHOCK 4)’ en de ‘500 Million Limited Edition Gold draadloze headset’ zijn vanaf 24 augustus 2018 ook apart verkrijgbaar, in een beperkte oplage.

SIE blijft het PlayStation-platform uitbreiden om entertainmentervaringen te leveren die alleen mogelijk zijn met PlayStation.

500 Million Limited Edition PlayStation 4 Pro *Beperkte oplage

Productnaam PlayStation 4 Pro 500 Million Limited Edition
Productcode CUH-7100B-serie
Releasedatum 24 augustus 2018
MSRP*1 € 499
Meegeleverd

(Alles × 1)

PlayStation®4 Pro-systeem (HDD 2 TB)  *Speciaal ontwerp

Draadloze controller (DUALSHOCK®4) *Speciaal ontwerp

PlayStation®Camera *Speciaal ontwerp

Verticale Standaard *Speciaal ontwerp

Mono headset *Speciaal ontwerp

Netsnoer

HDMI-kabel

USB-kabel

Documentatie

 

500 Million Limited Edition draadloze controller (DUALSHOCK®4) *Beperkte oplage

Productnaam 500 Million Limited Edition draadloze controller (DUALSHOCK®4)
Productcode CUH-ZCT2-serie
Releasedatum Europa: 24 augustus 2018,
MSRP*1 € 64

 

500 Million Limited EditionGold draadloze headset *Beperkte oplage

Productnaam 500 Million Limited Edition Gold draadloze headset
Productcode CUHYA-0080
Releasedatum Europa: 11 oktober 2018,
MSRP*1 € 89

 

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games mis lopen, of juist uitblinken. Oprichter van Gamebrain.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password