Sonic Mania Plus sprint 17 juli naar de winkels

Oproep aan alle Sonic-fans! Vandaag heeft SEGA aangekondigd dat Sonic Mania Plus, de definitieve versie van de veelgeprezen platformgame Sonic Mania, op 17 juli 2018 verschijnt in Europa en Noord-Amerika op PlayStation4, Xbox One en Nintendo Switch.

Om dit goede nieuws te vieren, heeft SEGA een splinternieuwe, spectaculaire trailer onthuld met animaties van de geliefde Tyson Hesse.

Sonic Mania Plus bouwt voort op het momentum van een van de beste platformgames van 2017, Sonic Mania. Die game is uitgebreid met twee nieuwe speelbare personages uit eerdere Sonic-games, Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel. Ook nieuw is de Encore-stand die zorgt voor een frisse kijk op vertrouwde zones, met nieuwe uitdagingen en lay-outs voor zowel nieuwe als ervaren spelers. De Competition- en Time Attack-standen krijgen een update om ze geschikt te maken voor vier spelers, terwijl de Time Trials Ghost-uitdagingen krijgen. Dit alles wordt geleverd in een gloednieuwe fysieke editie met een verzamelboek van 32 pagina’s, een omkeerbare SEGA Mega Drive-hoes en holografische verpakking.

Spelers die de originele digitale versie van Sonic Mania op consoles en pc hebben gekocht, kunnen hun game upgraden naar Sonic Mania Plus. Daarvoor kunnen ze vanaf 17 juli 2018 voor €4,99 het Encore DLC-pakket aanschaffen op Steam en in first party-winkels.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password