Sonic Frontiers nu verkrijgbaar

Werelden botsen op elkaar in Sonic the Hedgehogs nieuwste, razendsnelle avontuur! SEGA lanceert vandaag Sonic Frontiers, de eerste open-zone, action-adventure platforming game van Sonic. Help jij de blauwe held de Chaos Emeralds te vinden op de Starfall Islands? Sonic Frontiers is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, de Nintendo Switch-systemen en Steam.
In Sonic Frontiers strijden spelers tegen hordes machtige vijanden tijdens het verkennen van een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie. Sonic-fans kunnen genieten van sensationele, razendsnelle platformactie in de open zones van Starfall Islands, die spelers alle ruimte bieden hun eigen wegen te vinden. Verken de Starfall Islands hoe je maar wilt, voltooi zijmissies, kraak puzzels, beklim enorme bouwwerken, ga vissen en beproef je 3D-platformskills in Cyber Space.

BELANGRIJK VOOR XBOX-GEBRUIKERS: Als je in augustus 2022 de Digital Deluxe Edition pre-orderde, moet je ervoor zorgen dat de nieuwste patch is geïnstalleerd en de  “Adventurer’s Treasure Box” en “Explorer’s Treasure Box” in de app-sectie downloaden voordat je een nieuwe game begint. Op deze manier verzeker je jezelf ervan dat je de DLC-content krijgt na het voltooien van het tutorial-gebied.

Over Sonic Frontiers

Werelden botsen in het nieuwste supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog! Strijd tegen hordes krachtige vijanden terwijl je een adembenemende wereld vol actie, avontuur en mysterie verkent. Versnel naar nieuwe hoogten en ervaar de spanning van de hoge snelheid en vrijheid van deze platformgame met open zones, terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands racet. Stort je in het avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe mysterieuze vijanden een halt toe te roepen. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!
Ervaar gloednieuwe platformactie in open zones
Race over vijf enorme bovenwereldse eilanden, elk met eigen unieke actieplatform-uitdagingen en verborgen geheimen om te ontdekken.

Ongekende vrijheid op topsnelheid
Verken nieuwe paden wanneer jij dat wilt en ontdek nevenmissies, los puzzels op, beklim enorme bouwwerken, ga vissen en ontmoet onderweg vriendelijke gezichten…

Daag jezelf uit in cyberspace
Ontgrendel Cyber Space-levels met kenmerkende 3D-platformactie op de typische snelheid van Sonic en tal van uitdagingen om je vaardigheden op ongekende wijze te testen.

Cybergevechten
Gebruik het nieuwe gevechtssysteem en de vaardigheidsschema-upgrades. Combineer acties als ontwijken, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid om mysterieuze vijanden te verslaan.

Een nieuw avontuur boordevol mysterie en intriges
Word Sonic en ga op reis om de mysteriën te ontdekken van de overblijfselen van een oude beschaving die wordt geplaagd door hordes robots.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com