Snowrunner komt op 18 mei naar de Nintendo Switch

SnowRunner brengt op 18 mei realistische physics, echte trucks en tonnen modder en sneeuw naar de Nintendo Switch! De  blockbuster off-roading game verschijnt voor het eerst in portable vorm met alle content en sensatie van de pc-versie en andere console-versies. Rijd met zeer getrouw nagemaakte voertuigen van merken als Ford, Chevrolet en Freightliner en trek je sporen door een woeste open wereld. SnowRunner levert de ultieme off-road-ervaring dankzij de allerbeste physics engine op PS4, Xbox One, pc en binnenkort dus ook op de Nintendo Switch!

Overwin modder, stromend water, sneeuw en bevroren meren om gevaarlijke contracten en missies te voltooien. Breid je trucks uit met vele upgrades en accessoires, inclusief een uitlaatsnorkel voor diepe wateren of kettingbanden voor besneeuwd terrein.

Snowrunner verschijnt op 18 mei voor de Nintendo Switch.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password