smeed een krachtige band in Neva, van de makers van Gris

Devolver Digital en Nomada Studio hebben Neva aangekondigd, een nieuw emotioneel geladen avontuur van het visionaire team achter de veelgeprezen indiehit Gris.

Beleef het ontroerende verhaal van een jonge vrouw en haar levenslange band met een prachtige wolf terwijl ze beginnen aan een spannend avontuur door een stervende wereld. Na een traumatische ontmoeting met duistere krachten vindt Alba zichzelf gebonden aan een nieuwsgierige, ondeugende wolvenwelp. Samen helpen ze elkaar om steeds gevaarlijkere situaties te overwinnen. De wolf zal in de loop der tijd groeien en volwassen worden, net als Alba’s relatie met de wolf terwijl ze door deze vervloekte, rottende wereld trekken.

Voortbouwend op wat Nomada Studio bereikte met Gris, zal het spel platformen, puzzels en gevechten tegen monsterlijke vijanden bevatten, met een minimale UI, delicate kunst, hoogwaardige traditionele animatie en spookachtige muziek.

Neva is een onvergetelijke ervaring die je in 2024 kunt spelen op pc, PlayStation, Xbox en Switch.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com