Slot van Final Fantasy XIV: Stormblood is gearriveerd met patch 4.56

Het spannende slot van de Stormblood-verhaallijn is met de release van Patch 4.56 in FINAL FANTASY XIV Online gearriveerd. Dit slot plaveit de weg voor de volgende uitbreiding, Shadowbringers, waarin spelers als Warriors of Darkness voor het eerst Norvrant, in de First World, zullen betreden.

Het spannende slot van Stormblood is verschenen
Daarnaast voegt Patch 4.56 de volgende nieuwe content toe:
  • Yojimbo Trial-gevecht – Kugane Ohashi: Dit speciale gevecht met 8 spelers tegen Yojimbo, dat debuteerde tijdens de FINAL FANTASY XIV Fan Festival 2018-2019 Tour, is nu verkrijgbaar voor level 70 Disciples of War and Magic.
  • Nieuwe Hildibrand-avonturen: De buitengewone inspecteur is terug.
  • Stormblood Beast Tribe-quests: Een nieuwe serie quests brengt de beast tribes uit Stormblood bij elkaar.
  • Nieuwe uitrusting, minions, emote en meer
              
De nieuwe Kugane Ohashi Battle Challenge en Barding-beloning

Daarnaast verschijnen in de aanloop naar de release van Shadowbringers op 2 juli nog meer updates met aanvullende functies en content voor alle spelers.

Voor 16 april is een samenwerking gepland met FINAL FANTASY XV, waarbij de held Noctis Lucis Caelum de wereld van Hydaelyn zal betreden. FINAL FANTASY XIV Online-spelers die de samenwerkingscontent voltooien kunnen een aantal beloningen met FINAL FANTASY XV-thema krijgen, inclusief de outfit en het kapsel van Noctis en de allereerste mount voor vier personen: de Regalia.

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password