Slipstream verschijnt vandaag op consoles

Vandaag kondigt de Spaanse onafhankelijke uitgever BlitWorks  aan dat de arcade racegame Slipstream, naar Xbox, PlayStation 4|5 en Nintendo Switch komt voor EUR 8,99. Slipstream recreëert de sprite scaling-technieken van racegames uit de jaren 80 en 90 om een authentieke retro-ervaring over te brengen naar een moderne omgeving, terwijl een constante 60 FPS vloeiendheid gewaarborgd blijft. De game is geschikt voor maximaal 4 spelers tegelijk via screen sharing, en voegt een unieke mix van moderne mechanica en toegankelijkheidsopties toe aan de klassieke formule, zoals terugspoelen, slippen, slipstream en controle over de spelsnelheid.

De combinatie van kleurrijke pixel art graphics en een soundtrack variërend van new wave tot jazz fusion van Stefan Moser, alias Effoharkay, zorgt voor een unieke sfeer voor het racen over de hele wereld: steden, woestijnen, bossen, bergen en stranden. Slippen, terugspoelen en slipstreamen voegen diepte toe aan de gameplay en maken het spel strategischer, uitdagender en spannender. Check hieronder de trailer.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password