Slasher-geïnspireerde Indie Horror Suffer the Night ontvangt april releasedatum

Bereid je op 17 april voor op horror die zo bloedstollend is dat hij alleen kan worden veroorzaakt door een oude, vervloekte diskette. Suffer the Night, van Assemble Entertainment en ontwikkelaar Tainted Pact, brengt een gruwelijke spookpartij naar Steam met alle campy jaren 80 slasher goodness die je maar kunt wensen, plus de toegevoegde bonus van klassieke dungeon crawler gameplay. Heb jij wat nodig is om te overleven, of zul je inderdaad… de nacht lijden?

In Suffer the Night kruipen spelers in de huid van Stacey Liden, een schilderes die zich specialiseert in horror illustraties in haar geïsoleerde, aan het bos gebonden hut. Na ontvangst van een enveloppe met een mysterieuze diskette start Stacy deze op op haar oude Eldrixon personal computer en begint te spelen. Naarmate ze vordert in de terreur van het op tekst gebaseerde avontuur, krijgt ze bezoek van een mysterieuze en bedreigende vreemdeling, die haar aanspoort het spel uit te spelen. De vreemde en gruwelijke dingen in het spel beginnen naar de echte wereld te lekken… zal Stacey overleven, of zal ze bezwijken onder de verschrikkingen om haar heen? Maar één ding is zeker: laat hem niet binnen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password