Slacht op jouw manier, met volledig nieuwe aanpassingen in Diablo IV

Op 6 juni komt Blizzard Entertainment met het langverwachte vervolg op de Diablo-franchise: Diablo IV, beschikbaar op PC via Battle.net, Xbox en PlayStation. Er is eindeloos kwaad om af te slachten, talloze vaardigheden om te beheersen, nachtmerrieachtige kerkers en legendarische buit in de nieuwe ARPG, waarmee spelers elke speelstijl uit de vorige Diablo-games naar deze wereld kunnen brengen.

Diablo IV laat spelers hun spel aanpassen als nooit tevoren en zorgt ervoor dat ieders ervaring uniek is. De keuze van de speler zit ingebakken in het DNA van het spel, van dingen als het aanpassen van het personage tot het pad dat ze uiteindelijk nemen voor de zijverhalen en hoe ze de Diablo-wereld verkennen. Iedereen is uitgenodigd, want Hell verwelkomt iedereen, dus hier zijn enkele van de manieren waarop spelers de wereld van Diablo kunnen betreden door hun personage in het spel te herscheppen:

Diablo IV Classes

Diablo IV heeft meerdere klassen waaruit spelers kunnen kiezen om hun spel aan hun voorkeuren aan te passen. De keuze van een klasse is heel belangrijk, want die bepaalt hoe het spel zal verlopen: de juiste kiezen is essentieel. Speel als de Barbarian, een felle krijger en vechter, om meteen in de actie te kunnen springen, elk wapen te beheersen en je tegenstanders te verpletteren. De Tovenaar, een magiër die elk element kan veroveren, laat spelers bliksemschichten slingeren, haar vijanden spietsen met ijspieken en vlammende meteoren uit de lucht regenen. Kies de Rogue om een manusje-van-alles te zijn. Hij is een flexibele, slimme en sluipende krijger, en geeft spelers de mogelijkheid zich te specialiseren in verschillende soorten gevechten, waaronder alles van gif tot schaduwmagie. Als spelers graag in het wild willen vechten, speel dan als de Druïde, een gedaantewisselaar die met gemak kan transformeren tussen alle soorten wilde wezens, zoals weerwolven. Necromancer, de meest sluwe van de klassen, is een manipulator van leven en dood waarmee spelers ondode volgelingen kunnen oproepen die hun tegenstanders zullen verpletteren.

Character Customisation

In tegenstelling tot eerdere Diablo-spellen zijn er in Diablo IV bijna eindeloze mogelijkheden om uit te kiezen bij het creëren van personages. Het is volledig aan de speler hoe zijn personage eruitziet, zonder dat hij zich aan specifieke archetypes hoeft te houden.

Kies gelaatstrekken, gezichtshaar, oogkleur, huidskleur, haarkleur, piercings en nog veel meer. Elke klasse heeft zelfs een exclusief kapsel dat alleen zij kunnen gebruiken, dus kies je klasse verstandig. Er zijn ook tientallen markeringen die het hele lichaam van spelers bedekken, zodat ze van top tot teen getatoeëerd kunnen worden. Kleding en uitrusting zijn zelfs aanpasbaar, dus iedereen zal er in Diablo IV totaal anders uitzien – spelers kunnen zich nu als nooit tevoren uiten en hun innerlijke krijger kanaliseren.

Playstyle selection

Bij het begin van het spel worden spelers geïntroduceerd in de Skill Tree van Diablo IV, waarmee spelers verschillende vaardigheden kunnen kiezen die ze gedurende het spel willen upgraden en beheersen. Spelers kunnen besluiten om zich op een specifiek deel van de skill tree te richten, of kiezen welke het belangrijkst zijn voor hun huidige behoeften, zodat ze zich op elke gewenste manier kunnen vertakken.

Het Paragon-bord is een systeem waarmee spelers in theorie kunnen knutselen en in het vaardigheidssysteem van Diablo IV kunnen duiken als ze hun Skill Tree volledig hebben ingevuld. Er zijn knooppunten op dit bord die hen een verscheidenheid aan stats geven, van extra handigheid en intelligentie, tot krachtigere knooppunten die een vaardigheid volledig kunnen veranderen, bonussen kunnen krijgen en de gameplay kunnen verbeteren. Spelers zullen hun vaardigheidsreis kunnen plannen door hun gewenste vaardigheden op de Paragon-borden te identificeren en ernaar toe te werken.

Er zijn meer mogelijkheden dan ooit tevoren voor spelers om hun gameplay vorm te geven en naar hun hand te zetten. Personages kunnen er uitzien zoals iedereen wil, het spel kan gespeeld worden zoals de speler wil. De mogelijkheden zijn eindeloos in Diablo IV.

Diablo IV lanceert op 6 juni op Xbox en PlayStation en op PC via Battle.net.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com