De Sims Mobile vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar voor iOS en Android – Trailer

Electronic Arts en Maxis kondigen vandaag de wereldwijde lancering van De Sims Mobile aan. Een gloednieuwe beleving die spelers talloze manieren biedt om met het leven te spelen en om hun wereld met meer detail dan ooit tevoren aan te passen op een mobiel apparaat. De Sims Mobile biedt de authentieke beleving die fans verwachten van De Sims. Spelers kunnen de levens van hun Sims vormgeven door unieke karakters te creëren, tal van relaties te ontwikkelen en een wereld te ontwerpen waar ze in kunnen spelen via hun mobiele telefoon of tablet.

De Sims Mobile geeft spelers tal van kansen om uitdrukking te geven aan hun creativiteit, als ze de verhalen van hun Sims begeleiden via hun keuze voor carrières, hobby’s, relaties en meer. Spelers kunnen nieuwe manieren ontdekken om contact te leggen met de Sims van andere spelers op feesten of in de stad. Gebruik stickers om ze te laten weten dat ze snoezig, sexy of geweldig zijn! Je kunt vriendelijke of romantische relaties met andere Sims aangaan en het ondernemen van riskante acties, zoals proberen te zoenen of het uitproberen van een nieuw recept, levert extra waardevolle beloningen op. Spelers kunnen hun Sims ook gezinsuitbreiding geven en een pad vrijmaken voor toekomstige generaties door erfstukken achter te laten die heel wat voordelen in de game opleveren.

In De Sims Mobile hebben we de getrouwheid, de kwaliteit van de Sims en de verschillende omgevingen om in te spelen aanmerkelijk verbeterd,” aldus Creative Director, Brandon Gill. “Het maken van unieke, volledig bewerkbare Sims, het bouwen van een droomhuis en het verkennen van spannende carrières heeft altijd aan de basis van De Sims-reeks gestaan. In De Sims Mobile bieden we spelers die geliefde onderdelen met nieuwe, bijzonder gedetailleerde aanpassingsopties in de Creëer-een-Sim en Bouwen spelmodi. De Sims Mobile-spelers zullen ontdekken dat nieuwe verhaallijnen en boeiende, sociale onderdelen een unieke combinatie vormen van spelbeleving en sociale connecties.

In De Sims Mobile kunnen spelers unieke Sims maken, de mooiste huizen bouwen en samen met vrienden spelen als ze vorm geven aan de levens van hun Sims. Duik in het spel en begin door Sims aan te passen met opvallende karakters en unieke kenmerken, zoals een prachtig kapsel of een unieke accessoire. Spelers kunnen hun eigen karaktereigenschappen aan Sims geven, of juist compleet het tegenovergestelde kiezen, als ze de hobby’s, carrières, relaties en nog veel meer bepalen. Na het bouwen van het perfecte huis, volledig met meubels, decoraties, apparaten of themacollecties, nodig je de Sims van je vrienden uit om je stulpje te laten zien of bekijk je juist de huizen van andere Sims door feesten te bezoeken.

De Sims Mobile is te downloaden via de App Store en Google Play.

 

Jimmy
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password