De Sims 4 komt naar consoles

Electronic Arts en Maxis hebben anagekondigd dat De Sims 4, die voorheen alleen speelbaar was op PC/Mac, naar Playstation 4 en Xbox One komt. En dit vanaf 17 november.

De Sims 4 biedt dezelfde emotionele binding waar onze PC-spelers zo gek op zijn aan een nieuwe golf consolespelers, van het creëren van unieke Sims en het bouwen van fantastische huizen, tot het ontwikkelen van de relaties van je Sims en het najagen van carrières. Fans krijgen alles in handen om Sims te creëren en te besturen in een levendige virtuele wereld, om er gaandeweg achter te komen dat het leven niet alleen onvoorspelbaar maar ook heel erg leuk kan zijn.

“Zowel fans als nieuwkomers staan al tijden te popelen om een consoleversie van De Sims 4 te verwelkomen, en wij van Maxis staan op onze beurt te popelen om De Sims naar nieuwe platformen te brengen,” zei Executive Producer, Lyndsay Pearson. “De game biedt een prachtige ervaring van De Sims op console en zit tjokvol met de populairste content, zodat spelers zich kunnen verheugen op de unieke gameplay, zelfexpressie en plezier die de steunpilaren van het merk De Sims zijn geworden. De mogelijkheden om met het leven te spelen zijn net zo eindeloos als de creativiteit van de spelers.”

Net als bij De Sims 4 op PC kunnen consolespelers de grenzen van het leven opzoeken in een wereld zonder regels. Fans krijgen de kracht om unieke Sims te creëren en alles zelf te bepalen, van hun haarkleur en kapsel tot hun kledingkeuzes en ambities. Met het kamermodel van ‘Bouwen’ kunnen spelers hun droomhuis probleemloos ontwerpen, bouwen en decoreren. Zin om op verkenning te gaan? Sims kunnen langsgaan in de verschillende buurten en dynamische locaties die de wereld te bieden heeft.

De Sims 4 op console biedt de unieke gameplay van de basisgame op de PC, en er worden na de release tal van extra contentupdates uitgebracht voor De Sims 4. Ook nadat de consoleversie is uitgebracht kunnen fans zich verheugen op het regelmatig verschijnen van game-updates en extra content.

Jimmy Verwimp
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief als shopmanager bij Game Mania, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password