Sifu’s laatste update brengt ~15 uur brute gameplay, nieuwe locaties en veel verrassingen

Het is showtime! Vanaf vandaag hebben spelers toegang tot de laatste gratis Arenas content drop, die meer uitdagingen, nieuwe locaties en twee keer zoveel uren gameplay brengt als de vorige update van het IP. Wat vertrouwd lijkt, zorgt voor onverwachte wendingen op Sifu’s wraakpad en doet het doek van de live ondersteuning op spectaculaire wijze vallen. De gratis update van vandaag is nu live op PC, PlayStation en Xbox consoles.

Na de lancering op alle platforms en PC afgelopen lente, breidt de Arenas Mode zijn grenzen uit door meer ongeziene locaties te onthullen en woeste gevechten te introduceren tegen bekende goons, eindbazen en onverwachte gezichten. Met de toevoeging van zes dynamische arena’s, 75 spannende uitdagingen, een reeks pakkende modifiers en cheats, en op films geïnspireerde outfits, kun je je verheugen op een adrenalinerijke reis die je martial arts-vaardigheden tot het uiterste drijft. Zet je schrap voor ontmoetingen met zombieachtige vijanden, dubbelgangers en interactieve omgevingen die je reflexen en strategische bekwaamheid als nooit tevoren op de proef zullen stellen.
Als antwoord op het verzoek van onze community om nog meer uitdagende content, is deze update speciaal ontworpen voor de meer ervaren spelers, die alleen nieuwe uitdagingen kunnen ontgrendelen als ze de vorige met succes hebben voltooid.

Het maakt echter niet uit hoe je Kung Fu speelt, je kunt je favoriete momenten precies zo herbeleven als je je ze voorstelt in de speciale Arenas Custom Mode, waarbij je de outfits en modifiers van je keuze aantrekt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password