Showgunners, het opwindende turn-based strategiespel gaat 2 mei in première op PC.

Good Shepherd Entertainment en ontwikkelaar Artificer hebben aangekondigd dat Showgunners (het originele turn-based strategiespel dat zich afspeelt in een dystopische reality tv-show, eerder getiteld Homicidal All-Stars) op 2 mei 2023 debuteert voor pc via Steam en GOG.com. Verpletter je vijanden, win de gunst van het publiek en je kunt de volgende kampioen worden in dit over-the-top eerbetoon aan geliefde actieklassiekers als American Gladiators, RoboCop en The Running Man.
Vanaf vandaag heeft de gratis Showgunners Steam-demo een spannende nieuwe functie waarmee het publiek direct invloed heeft op de actie: Twitch-modus! Twitch-streamers kunnen hun kijkers uitnodigen om mee te doen aan het bloedbad, door als showrunners op te treden en in realtime te stemmen op gebeurtenissen die ze graag in de game willen zien in een reeks maps, elk variërend in omvang, omgeving en interactiviteit van het level. Zullen je fans je uit de brand helpen en de hype-trein aan het rollen houden? Of kiezen ze voor geweld en sturen ze je naar je ondergang?!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password