SHMUP NeverAwake trekt vandaag Xbox Series X|S aan

NeverAwake, de twin-stick shoot’em up die zich afspeelt in de wereld van de angstaanjagende dromen van een jong meisje van ontwikkelaar Neotro Inc en uitgever Phoenixx, ontwaakt vandaag op Xbox Series X|S met een arsenaal aan nieuwe gezamenlijke content die tegelijkertijd op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch verschijnt.

Baan je een weg door nare dromen met vijf nieuwe wapens van andere shoot-em-up favorieten, waaronder de “Sun Blade” uit GRAND CROSS: ReNOVATION, “Emerald Vajra” uit fantasy shooter VRITRA HEXA en de “Reflector” uit DRAINUS, en mix aanvalspatronen met “head throw” uit ElecHead en “UFO Capsule” uit Super UFO Fighter. Race om Rem wakker te maken in de gloednieuwe Speedrun-modus en rust de nieuwe “Quick Badge”-accessoire uit voor snellere levelprogressie.

Navigeer door de veelgeprezen fantasieën van een schoolmeisje dat vastzit in haar eigen geest in een twin-stick bullet hell droomlandschap. Ontrafel een aangrijpend verhaal waarin de diepste, donkerste angsten uit de kindertijd aan bod komen, zoals kwaadaardige groenten, gevaarlijke honden, het populaire meisje op school en andere puberale fobieën die tot leven komen in meer dan 80 handgetekende levels.

Ga de strijd aan met de demonen die Rem’s onderbewustzijn bezetten met een arsenaal aan wapens en accessoires. Optimaliseer Rem’s uitrusting voor elk level met golfverwoestende 360-graden explosies, of ga voor één-doel vuurkracht met shotgun-achtige knallen en spray-and-pray machinegeweer opties. Verzamel de achtergelaten zielen van vernietigde vijanden en koop vaardigheidsupgrades om tientallen nachtmerrieachtige eindbazen van je af te slaan.

Stel je vaardigheden op de proef in de geheime HIMITSU CHALLENGE nadat je wereld 8 hebt uitgespeeld en duik in de diepste gedachten van Rem met het officiële NeverAwake “Nightmare World Art” digitale artbook en de soundtrack met het lo-fi slaapliedje “AWAKE” van DJ, singer-songwriter en producer YonYon, te streamen op Spotify en Apple Music.

Dit nachtmerrieachtige avontuur is bekroond met prestigieuze prijzen, waaronder de Famitsu Golden Hall of Fame-vermelding in januari 2023, het predicaat Eerste Selectie van Tokyo Game Show 2022 en Beste Spel van 2022 op BitSummit. Met een Metacritic-score van 84 in totaal is NeverAwake de 37e best beoordeelde pc-game van 2022.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password