Sfeervol puzzelavontuur The Last Cube lanceert 10 maart op pc, Xbox, PlayStation en Switch

Improx Games’ breinbrekende puzzelavonturengame The Last Cube staat nu gepland voor een release op 10 maart op pc, Switch, Xbox en PlayStation consoles. The Last Cube speelt zich af in een reeks surreële buitenaardse landschappen en het is aan jou om de geschiedenis van deze griezelige buitenaardse beschaving te ontdekken.

The Last Cube is een rijke, sfeervolle puzzelgame waarin je een kubus door een groot aantal mystificerende, monolithische kamers moet leiden om het verhaal achter deze eigenaardige wereld te ontrafelen. Verken een breed scala aan brutalistische architectuur, variërend van mistige, nachtmerrieachtige afgronden tot beklemmende, door lava verlichte fabrieken en opbeurende natuurlandschappen vol gouden zonnestralen die tegen de bergen glinsteren. In combinatie met een epische soundtrack die de onheilspellende sfeer nog eens extra versterkt, en een abstract verhaal over een stervende wereld op de rand van de afgrond, is The Last Cube een stemmig, mysterieus puzzelspel dat je volledig onderdompelt in zijn vervallen wereld.

The Last Cube heeft een uniek stickersysteem, waarmee je bepaalde vaardigheden op de zijkanten van je kubus kunt plakken, waardoor je nieuwe vaardigheden voor dat oppervlak krijgt. Met sommige kun je door hindernissen heen sprinten, met andere kun je een geïmproviseerde trap maken en weer andere geven je de mogelijkheid om rond te draaien, zodat je gemakkelijk in krappe ruimtes kunt manoeuvreren. Het positioneren van je kubus om de gewenste stickers op het juiste oppervlak te plakken, kan variëren van aangenaam simplistisch tot masochistische hoofdbrekens terwijl je je door de meer dan 100 puzzels van The Last Cube worstelt. Nieuwe mechanieken worden in een mum van tijd geïntroduceerd, waardoor je snel een beter beeld krijgt van wat je kubus allemaal kan.

Je door elke kamer worstelen biedt een stevige uitdaging, maar alleen de meest toegewijde spelers zullen alle verzamelobjecten en bonusstadia van The Last Cube ontdekken die verspreid over het avontuur liggen. Heb jij het in je om de puzzelsporen op te lossen die je voorouders hebben achtergelaten en deze eigenaardige wereld van de ondergang te redden?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password