Serious Sam: Tormental Blasts vanaf nu uit Early Acces

Serious Sam: Tormental is een 3D rogue-lite top-down shooter waarin je je een weg baant door de getormenteerde geest van de halfgod van vernietiging Mental, terwijl hij zich werelden en monsters voorstelt die op je weg staan naar zijn innerlijke ego. Snap je het? Oorspronkelijk uitgebracht in Steam Early Access als onderdeel van Croteam’s Incubator-programma in 2019, de game is nu volledig geüpgraded en klaar om te lossen!
Diep in een verlaten tempel ligt een vervloekt artefact, een oud apparaat dat in staat is tot het ondenkbare; Zou dit de sleutel kunnen zijn om de geest van de god der vernietiging binnen te dringen: Mental? Dit is misschien de enige kans voor de ‘serieuze’ Sam Stone om diep in de verdraaide wereld van Mental’s boze verbeelding te duiken, waar zijn zoektocht hem in de strijd tegen roekeloze monsterhordes zal leiden. Je weet wel, het gebruikelijke.

De volledige release van Serious Sam: Tormental introduceert een nieuw gebied genaamd The Fortress dat nieuwe vijanden en Elite-varianten bevat, en Torments – speciale runs met vooraf ingestelde startwapens, krachten en omstandigheden, met leaderboards voor elk. De update bevat ook tientallen nieuwe wapens, perks, krachten, quests, muziek en zelfs een gloednieuw personage, Ugh Zan Jr!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password